Hírek

Hamarosan érkeznek az elszámoló számlák

Tisztelt Ügyfeleink!

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a FŐTÁV Zrt. ügyfélszolgálatain június hónap végéig az éves Elszámoló számlákkal kapcsolatos ügyfélmegkeresések miatt jelentős forgalomnövekedés várható, amely a telefonos ügyfélszolgálaton és a személyes ügyfélszolgálati irodákban is hosszabb várakozási időt eredményez.

Ezúton is kérjük, és köszönjük a türelmüket.

Értesítjük Ügyfeleinket, hogy az Elszámoló számlák kézbesítése az I-XI. kerületi díjfizetők részére május 24-én, a XIII-XXII. kerületi díjfizetők részére május 31-én kezdődik.

Tájékoztatjuk továbbá Ügyfeleinket a gyors és kényelmes on-line ügyintézési lehetőségről. Kérjük keresse fel honlapunkat és regisztráljon az on-line ügyfélszolgálatunkon (https://ugyfelszolgalat.fotav.hu/), ahol az alábbi ügyeket is intézhetik:

  • Számlák, egyenleg megtekintése
  • Postai csekk igénylés (adott számláról és/vagy folyószámla egyenlegről)
  • Részletfizetési igény rögzítése (a megállapodás az igény rögzítést követően azonnal e-mailen megküldésre kerül)
  • Fizetési mód változtatása
  • Fogyasztási adatok megtekintése, letöltése
  • Díjfizető változás, névváltozás ügyintézése
  • Bankkártyás fizetés

Üdvözlettel,
FŐTÁV Zrt.

Fizesse számláját a Díjneten!

„Hozd formába pénztárcádat a nyárra!"

2017. április 24. és 2017. június 30. között nyerje vissza Ön is egy számlabefizetésének értékét, vagy vigye el fődíjunkat!

A nyereményjáték során minden nap egy játékos visszanyerheti a Díjneten befizetett számlája ellenértékét, emellett egy játékos garantált 500 000 Ft-ot nyer!

A nyereményjáték napi sorsolásain a Díjnet Zrt. azon már meglévő és új ügyfelei vehetnek részt, akik a nyereményjáték időtartama alatt új számlakibocsátói regisztrációt hoznak létre, és az ezen új számlakibocsátói regisztrációra érkező számlájukat a Díjnet rendszeren keresztül (bankkártyával, internetbankon keresztül vagy az iCsekk alkalmazással) egyenlítik ki.

Játékosaink annál nagyobb eséllyel vesznek részt a sorsolásokon, minél több új számlakibocsátói regisztrációt hoznak létre, és minél több, ezen új számlakibocsátói regisztrációra érkező számlájukat fizetik ki a nyereményjáték időtartama alatt a Díjneten.

Fődíj sorsolásunkon egy játékosunk garantált 500 000 forintot nyerhet, ennek kisorsolásán mindazon ügyfelünk részt vesz, aki a nyereményjáték időtartama alatt legalább egy e-számlája kifizetését a Díjnet rendszeren keresztül teljesíti, függetlenül attól, hogy a nyereményjáték időszakában vagy már előtte hozta létre regisztrációját.

Játszom!

Csoportos beszedési megbízások benyújtása

Tisztelt Ügyfeleink!

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy technikai probléma miatt a távhőszámláikat csoportos beszedési megbízással fizető ügyfelek bankszámláiról a fizetendő összeg nem került leemelésre. Társaságunk későbbi időpontban, 2017. április 26-án nyújtja be a csoportos beszedési megbízásokat a bankok felé.

Megértésüket köszönjük.

FŐTÁV Zrt.

Változás a Budai Ügyfélszolgálati Központ május 19-ei nyitva tartásában

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Budai Ügyfélszolgálati Központ (II. Fő utca 47.) irodában május 19-én az ügyfélfogadás szünetel.

A többi kirendeltségünkön zavartalanul működik az ügyfélfogadás, amiről a következő linken tájékozódhat: http://www.fotav.hu/ugyintezes-szemelyesen

Megértésüket köszönjük!

FŐTÁV Zrt.