Karrier

Üdvözöljük a FŐTÁV Zrt. Karrier Portálján!

Jelentkezni (álláshirdetésre vagy adatbázisba) az allas@fotav.hu e-mail címen lehet. Jelentkezése elküldése előtt kérjük, olvassa el az alábbi linken található Adatvédelmi tájékoztatót.

Jelentkezés esetén kérjük, feltétlenül jelölje meg, hogy milyen területen vagy munkakörben szeretne elhelyezkedni. Adatbázisból történő szűrés esetén csak így tudunk szelektálni a beérkezett önéletrajzok között.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben konkrét álláspályázatra küldte el jelentkezését, munkatársaink abban az esetben fogják Önt telefonon vagy e-mail útján megkeresni, ha pályázata a kritériumoknak teljes mértékben megfelel. Amennyiben ez nem történne meg, további visszajelzést nem áll módunkban küldeni.

Konkrét álláspályázatra vagy adatbázisba történő jelentkezés esetén az önéletrajzokat a FŐTÁV Zrt. az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint a beküldéstől, illetve a toborzás lezárásától számított legfeljebb 6 hónapig kezeli, amely időszak alatt a pályázó bármikor kérheti az adatkezelés megszüntetését.

Együttműködését köszönjük!

FŐTÁV Zrt.

 

Aktuális állásajánlataink:

FŐTÁV Zrt. - IT projektvezető

FŐTÁV Zrt. - Controller

FŐTÁV Zrt.- Kazánkezelő vagy kazángépész

FŐTÁV Zrt. - kazánautomatika szerelő

FŐTÁV Zrt. - pályakezdő villanyszerelő

FŐTÁV Zrt. - pályakezdő fűtésszerelő

FŐTÁV Zrt. - közbeszerzési referens

FŐTÁV Zrt. - erősáramú villanyszerelő

FŐTÁV Zrt. - üzemeltető - fűtésszerelő (XIV. kerület)

Galéria