Brand

Nyereményjáték

Játssz velünk, és nyerj álomutazást, tabletet, vagy további értékes nyereményeket!

Gyakori tévhit, hogy a távfűtést csak panelházakban alkalmazzák. A FŐTÁV referenciái között azonban több patinás, régi épület, hatalmas modern létesítmény is megtalálható.

A távfűtés nem panel! kampány során olyan neves közintézményeket mutatunk be, ahol a fűtést a FŐTÁV biztosítja. Figyeld a kampány részleteit a rádióban, nyomtatott és online sajtóban, mert segítséget kaphatsz a helyes megfejtéshez.

Egyebek közt az alábbi felületeken rejtettük el a helyes válaszokat:

Lokál, Blikk, Zöld Ipar Magazin, Inforádió, TrendFM, Origo

JÁTÉK IDŐTARTAMA:

2016. november 16. - december 4.

SORSOLÁS:

2016. december 5. hétfő

NYEREMÉNYÁTADÓ RENDEZVÉNY:

Időpont: 2016. december 9. péntek 18:00

Helyszín: Cinema City Allee

Játssz velünk és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét! Minden héten új kérdéssel jelentkezünk. Növelheted a nyerési esélyeidet, ha mind a három pályát teljesíted, de már egyetlen jó válasszal is van esélyed nyerni!

A játék során megjelenő három épület képe közül arra kattints, ahol szerinted a FŐTÁV szolgáltatja a fűtést, majd pedig a Tovább gombra!

NYEREMÉNYEK

 • 20 db páros belépő a Hivatali karácsony (16E) című filmre
  Hozd el a párodat is egy hamisítatlan karácsonyi hangulatú mozira! A filmvetítés előtt rövid állófogadáson köszöntjük a szerencsés nyerteseket!
  Időpont: 2016. december 9. péntek 18:00
  Helyszín: Cinema City Allee
   
 • 5 db páros belépő a Gellért fürdőbe
  Pihend ki az év végi hajrát! Élvezd partnereddel együtt a nyugodt hangulatot és a páratlan atmoszférát Budapest egyik legnépszerűbb fürdőhelyén!
   
 • 5 db Samsung Galaxy Tab A 7.0
  Legyen a Tiéd az 5 db tablet egyike!

FŐNYEREMÉNY

KÉTSZEMÉLYES UTAZÁS KOPPENHÁGÁBA

Gondoltad volna, hogy Koppenhágában az épületeknek több mint 90%-át távfűtéssel fűtik?

Tölts el kedveseddel három varázslatos napot a dán fővárosban! A nyeremény magában foglalja a repülőutat, továbbá 4 nap 3 éjszaka ellátást egy háromcsillagos hotelben, két fő részére.

A FŐTÁV nyereményjáték nyerteseit e-mailben és telefonon értesítjük! A nyeremények a FŐTÁV hivatalos nyereményátadó rendezvényén vehetőek át személyesen 2016. december 9-én 18:00-kor a Cinema City Allee-ban. A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött.

 

Minden játékhéten új kérdéssel jelentkezünk! Növelheted a nyerési esélyeidet, ha mind a három pályát teljesíted, de már egyetlen helyes válasszal is nyerhetsz! Sok sikert a játékhoz!

A nyereményjáték az applikáción keresztül érhető el, IDE KATTINTVA.

Játékszabályzat ITT ÉRHETŐ EL.

Az adatvédelmi nyilatkozat pedig ITT.