Adategyeztetés díjfizetőink körében

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékozatjuk Önöket, hogy a FŐTÁV Zrt megbízásából az IMMODUS Zrt szerződött partnere az EX-ID Zrt. a díjfizetőink körében adategyeztetési feladatokat lát el. Az adategyeztetés személyes felkeresés formájában történik meg. Az EX-ID Zrt munkatársai minden esetben fényképes igazolvánnyal és meghatalmazással igazolják, hogy jogosultak a feladat végzésre. Kérés esetén ügyfélszolgálati munkatársaink is állnak rendelkezésükre ezen kollegák beazonosításában.

Az említett adategyeztetési eljárás célja a Társaságunk által vezetett Díjfizetői nyilvántartás karbantartása, pontosítása, valamint a benne szereplő, esetleges hibás adatok korrigálása. Az egyeztetett adatok köre a Díjfizető személyes adatainak és elérhetőségeinek egyeztetésére is kiterjed (telefonszám, e-mail cím), amely adatok a Társaságunk szolgáltatásával összefüggő kapcsolattartáshoz és beazonosításhoz szükségesek.

Az adategyeztetési eljárást partnereink a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság határozatai alapján, valamint a hatályos Üzletszabályzatunkban – amely honlapunkon (www.fotav.hu) elérhető - foglaltaknak megfelelően, amindenkori adatvédelmijogszabályoknak eleget téve folytatják Ügyfeleink körében.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

FŐTÁV Zrt.