Társadalmi felelősségvállalás

Egy olyan közszolgáltató cég, mint a FŐTÁV, nem próbál pusztán a nyereségességre törekedve működni, tekintettel van a körülötte levő világra, amelyben működik, s az ott tapasztalt hiányosságokra lehetőségeihez mérten igyekszik reagálni. Egy közszolgáltató működéséhez hozzá tartoznak azok szükségszerű, szolgáltatást javító beruházások, ill. karbantartások, amivel sajnos a környéken lakók, ill. a közlekedők életét kénytelek a társaság rövid időre megnehezíteni.

A "Lakótelep bajnokság" nyertese félmillió forint értékű köztéri parkosításban részesült  - 2013.10.19. - XVII. kerület Egészségház utca 26-28.

Az Urbanista blogon, illetve a FŐTÁV facebook oldalán lebonyolított Lakótelep bajnokság arra kereste a választ, hogy Budapest melyik területén élők kedvelik jobban lakótelepi környezetüket. Nem titkolt célja is volt a játéknak, hogy kicsit megismerjük Budapest kevésbé ismert településrészeit. Rákoskeresztúr nyert, a második Kőbányán az Újhegyi lakótelep lett, igazolva, hogy nem csak a közismert lakótelepek lehetnek kedveltek, a harmadik helyen pedig Békásmegyer végzett. A győztes a FŐTÁVtól fél millió forint értékű növényt nyert, amit részben a FŐTÁV dolgozói ültetnek majd el önkéntes munkában, de a környék lakóit is várjuk a környezetszépítésre.

 

További képek

 

Óvodát szépítettek a FŐTÁV munkatársai - 2013.07.06. - Csupa Csoda Tagóvoda

Sajtóközlemény

További képek