ÖKOPLusz megtakarítások

Korszerűsített házak megtakarításai:

Az alábbi táblázatban megtekinthetőek az ÖKOPluszos épületek fűtési szezonra vonatkoztatott megtakarításai és százalékértékei egyaránt. Kerületenként és épületenként is szűrhető módon.

A pályázati tevékenységek lezárása:

Vállalatunk gyakran hangsúlyozza, hogy a távfűtés egy környezetkímélő fűtési mód, amely az ÖKOPlusz program bevezetésével hatékonyabb, modernebb és költségkímélőbb is lett egyben.

A ÖKOPlusz program célja volt a fővárosi távfűtéses rendszerek egyedi szabályozásának megvalósítása, a költségosztás létrehozásának támogatása.
Az ÖKOPlusz program pályázati kiírása két részletben zajlott le 2008. február 1-től 2009. június 30-ig és 2009. december 1-től 2010. szeptember 30-ig.
Budapesten közel 56.000 lakásban nyílt lehetőség a fűtés szabályozására, az energiafelhasználás hatékonyabbá tételére és a fűtési költségek csökkentésére.

A Fűtéskorszerűsítési munkákat követően 408 épület esetében közel 18,4% megtakarítást értek el a Lakóközösségek.

Ezúton kívánjuk Önöket tájékoztatni, hogy újabb fűtéskorszerűsítést célzó pályázat kiírásáról nincs tudomásunk.

A www.emi.hu honlapon tudnak tájékozódni a korszerűsítést érintő pályázatokról.

Az ÖKOPlusz Programmal elnyert díjak:

  1. „OTTHONUNKÉRT" DÍJ: 2009. december elején a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) szakmai zsűrije a FŐTÁV Zrt.-nek ítélte a 2009-es „Üzleti Élet a Környezetért" díj első helyezését az ÖKOPlusz programunk elismeréseként.  2010. év tavaszán az egyik legfontosabb civil szervezet (LOSZ) is méltányolta a társaság a korszerűsítésért, a fogyasztók otthonáért tett intézkedéseit.
  2. Az ÖKOPlusz program környezetbarát jellegét igazolja a 2010-ben kiírt pályázaton nyert Magyar Minőség Háza Díj.

Amit a program során korszerűsített fűtési rendszerről tudni kell.
További praktikus információkért kattintson a linkre!