Online fűtéskapcsolás

A tulajdonosi közösségek megbízottjai, azaz a közös képviselők/képviseletek a fűtésszolgáltatásra vonatkozóan az Üzemviteli megállapodásban szereplő be- és kikapcsolási időpontoktól eltérő, úgynevezett ESETI fűtéskapcsolást is megrendelhetnek internetes ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Fontos kiemelni, hogy ezen rendelkezéssel felülírják az Üzemviteli megállapodásban megjelölt időpontban történő kapcsolást, így a következő kapcsolást csak újabb ESETI rendelkezés után tudjuk elvégezni. 

Az üzemviteli megállapodásunkban foglaltaktól eltérő ESETI rendelkezéssel történő hőközponti szabályzó kikapcsolása, illetve bekapcsolása szeptember 15. és október 14., illetve április 15. és május 15. között egy alkalommal díjmentes. Minden további, illetve egyéb időszakban megrendelt kapcsolás térítésköteles.

Fentiek miatt kérjük, hogy ESETI kapcsolási igényének rögzítését megelőzően mindenképpen ellenőrizzék az érvényes Üzemviteli Megállapodást!

Internetes megrendelés esetén nincs szükség a megrendelőlap kitöltésére és megküldésére, sikeres fűtéskapcsolást követően a megadott adatokat e-mailen megküldjük  a regisztrált e-mail címre. 

A felület használatához szükséges Felhasználói kézikönyv az online ügyfélszolgálatra történő belépést követően a „Segítségkérés" szóra kattintva érhető el.