Gondoltad volna?

(a FŐTÁV előítélet-oszlató tv kampánya arról, amit érdemes tudni a távfűtésről, panellakásokról)

 

A 2014-ben értékesített lakások több, mint 10%-a távfűtéses volt.
Hogy lehet ez?

A távfűtéses lakások általában panellakások, amelyek olcsók, könnyen felújíthatók és a közhiedelemmel ellentétben alacsony a rezsijük. Panellakásod értékét te is növelheted, rezsijét pedig csökkentheted korszerűsítéssel!

Nem a levegőbe beszélünk a fenti állítással, hiszen megmutatjuk, mennyit jelent 4 szerencsés épület lakóinak életében és nem utolsó sorban a havi rezsiköltségükben a korszerűsítés. A FŐTÁV OKOS-házakról szóló cikkekért, megtakarításokért kettintsona lenti linkre!

FŐTÁV OKOS-házak

Te is szeretnél olcsó, szép szerethető otthont? Gondoltad volna, hogy egy panellakás is lehet ilyen? A FŐTÁV megkereste Budapest legszebb panellakásait. Kíváncsi vagy rájuk? Kattints a lenti linkre, vagy látogass el Facebook oldalunkra!

I LOVE PANEL - Panellakás szépségverseny

OKOS-ház - I Love Panel: Hatékonyság, esztétika - A mutató blog, a Magyar Urbanisztikai Társaság blogja bejegyzésében az OKOS-házakról és az I LOVE PANEL kampányról számolt be.

Gondoltad volna, mennyien szeretik azt a lakótelepet, ahol élnek? Látogass el az Urbanistára, hiszen 2013-ban A FŐTÁV-val közösen Lakótelep bajnokságot rendezett a népszerű blogger, Zubreczki Dávid!

 

Magyarországon a lakások 15%-a távfűtéses, így sokakat érintő kérdés: mennyit kell havonta fizetni a szolgáltatásért?


A FŐTÁV 2013-ban megkereste Budapest "Legtakarékosabb épületét"! Kíváncsi, mennyit fizetnek ebben az épületben a fűtésért, vízért, villanéyrt? Kattints a lenti linnkre, vagy látogass el Facebook oldalunkra!

I LOVE PANEL - Legtakarékosabb épület

 

A korszerűsített távfűtéses panellakás tökéletes helyszíne az életkezdésnek, családalapításnak.


A tv2 Babavilág című műsorában számos jó ötlete kaphattunk, hogyan tegyük otthonosabbá panellakásunkat:

Zsúfolt otthonból álomlakás - A Babavilág - Koppány Kata lakberendező segítségével - álomotthont varázsolt egy panellakásból, mindössze 250.000 Ft-ból.

Hogyan lehet energiatakarékos egy panellakás? - Nem csak szép lehet, de olcsó is! Energiatakarékos tippek panellakásokhoz a Babavilágban!

Ötletek a gyerekszoba praktikus kialakítására - Babavilág-módra

Hasznos tippek panellakás felújításhoz a Koppány Kata lakberendezőtől!

Koppány Kata, panelspecialista lekberendező segít, mire érdemes érdemes figyelni a panellakások korszerűsítésekor!

Egyedi nappali kialakítása - A lakás leghangsúlyosabb tere a nappali. Koppány Kata lakberendező szerint emiatt célszerű időtálló színeket választani.

A tv2 Falforgatók műsorában is kaphattunk pár jó tanácsot, hogyan csökkentheti a fűtésszámlát a megfelelően kiválasztott fűtőtest:

Fűtéskorszerűsítési ötletek (14:40-től) a FalForgatók adásában, ahol egy család legnagyobb vágyának váratlan, álomszerű megvalósulását nézhetjük meg.

További érdekes tartalmakért látogass el Facebook oldalunkra!