A FŐTÁV karbantartást végez az Észak-budai Fűtőműben

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Éves karbantartás az Észak-budai Fűtőmű hőkörzetében

A FŐTÁV Nonprofit Zrt. a Főváros különböző régióiban folytatja ütemezett felkészülését a következő fűtési időszakra, és folyamatosan végzi a távfűtési rendszer karbantartását, - így az Észak-budai Fűtőmű hőkörzetében is elvégzi az üzembiztonságot növelő átvizsgálásokat, javításokat és a szükséges fejlesztéseket. 

A FŐTÁV Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja lakossági, intézményi és vállalati ügyfeleit, hogy az Észak-budai Fűtőműben 2021.08.31-én 8 órától várhatóan 2021.08.31-én 16 óráig szokásos éves karbantartási munkálatokat végeznek, ami a szolgáltatás időszakos kimaradásával jár az érintett területen. A használati melegvíz-szolgáltatás ebben az időszakban 34.873 lakossági és 951 vállalati, intézményi fogyasztónál szünetelni fog.

A karbantartás keretében a FŐTÁV Nonprofit Zrt. szakemberei elvégzik az elektromos rendszerek és nagyszerelvények átvizsgálását illetve az évek során elöregedett, esetenként 15-20 éves elemeknél a szükséges alkatrészcseréket, korszerűsítéseket. 

Az ilyen jellegű karbantartások és fejlesztések teszik lehetővé, hogy a felhasználók által is megbízhatónak ítélt fűtés- és melegvíz-szolgáltatásban kisebb eséllyel alakuljon ki esetleges üzemzavar a következő fűtési időszakban.

Az üzemszünettel érintett épületek teljes listája honlapunkon az alábbi linken megtekinthető: www.fotav.hu/munkaterkep.

A szolgáltatás szüneteltetéséből adódó esetleges kellemetlenséggel kapcsolatosan szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

Budapest, 2021. augusztus 30.

FŐTÁV Nonprofit Zrt.