Adóegységek cseréje lakás-hőközpontokban

Tisztelt Ügyfelünk!

Társaságunk az alábbi épületekben a lakás-hőközpontokban elfogyasztott hőmennyiség korszerűbb mérése érdekében egy új készülék felszerelését tervezi, hogy Önnek magasabb minőségű szolgáltatást nyújthassunk:

 

1042 Árpád út 102.

1117 Bercsényi utca 21.

1117 Váli utca 5.

1173 511. utca 12.

1173 515. utca 29.

1191 József Attila utca 57-63/A.

1191 József Attila utca 57-63/B.

 

Mint az bizonyára Ön előtt is ismert, a korábban használt eszközünk rádióhullámok útján küldött mérési adatokat számunkra, amelynek segítségével állapítottuk meg az Ön havi távhődíját.

Az újonnan felszerelt egység is rádiós kapcsolaton keresztül küldi el a mért adatokat, de modernebb konstrukciójának köszönhetően több - és sűrűbb időközönként továbbított - mérési információt biztosít számunkra, ami javítja szolgáltatásunk üzembiztonságát. Emellett az új rádióegység adóteljesítménye kisebb, mint a korábbi eszközé volt (a mobil telefonok rádiós adóteljesítményének mindössze század része), aminek köszönhetően a korszerű vizsgálati eredmények alapján semmilyen kimutatható élettani hatása nincs.

Mindez kombinálva az új működési frekvenciával garantálja, hogy az eszköz semmiféle zavart sem okoz az Ön háztartásában. Beépített elemről működik, tehát nincs rákapcsolva az Ön vagy a ház elektromos hálózatára.

Mindent egybevetve, az új egység üzemeltetése nem jelent semmilyen kockázatot vagy költséget az Ön számára.  

Bízunk benne, hogy fejlesztésünk az Ön megelégedésére is szolgál.  

 

Tisztelettel:

FŐTÁV Zrt.