Archiv közlemények

Változás a Budai Ügyfélszolgálati Központ május 19-ei nyitva tartásában

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Budai Ügyfélszolgálati Központ (II. Fő utca 47.) irodában május 19-én az ügyfélfogadás szünetel.

A többi kirendeltségünkön zavartalanul működik az ügyfélfogadás, amiről a következő linken tájékozódhat: http://www.fotav.hu/ugyintezes-szemelyesen

Megértésüket köszönjük!

FŐTÁV Zrt.
2017.05.10.

 

Helyreállt a szolgáltatás a Füredi úti fűtőmű hőkörzetében

A FŐTÁV Zrt. ezúton tájékoztatja fogyasztóit, hogy a Füredi úti fűtőmű hőkörzetében, váratlan műszaki meghibásodás miatt a fűtési és melegvíz szolgáltatás szünetelt, de a FŐTÁV Zrt. szakemberei már kijavították a hibát.

A szolgáltatás szüneteltetéséből adódó esetleges kellemetlenséggel kapcsolatosan megértésüket és türelmüket köszönjük!

Üdvözlettel,
FŐTÁV Zrt.

2017.02.02.

 

Illetéktelenek hivatkoznak a FŐTÁV-ra!

Lakossági bejelentés érkezett arról, hogy a FŐTÁV-ra hivatkozva illetéktelenek próbáltak távfűtéses lakásokba bejutni a fővárosban különböző indokokkal – legutóbb a XIII. kerületben károsítottak meg egy fogyasztót ismeretlenek.

A FŐTÁV Zrt. felhívja a lakosság figyelmét, hogy szakemberei minden esetben a társaság emblémájával jól látható módon ellátott munkaruhát viselnek, és arcképes kártyával rendelkeznek, továbbá a FŐTÁV Zrt.-nek nincs ma már egyetlen olyan szolgáltatása sem, amelyért a szakemberek a helyszínen készpénzt kérnének el vagy ne előre egyeztetett időpontban végeznének munkát. Semmi esetre sem köthető tehát a szolgáltatóhoz, ha ilyen esettel találkoznak a fogyasztók.

A FŐTÁV Zrt. kéri a lakosságot, hogy amennyiben a társaságra hivatkozva munkavégzési indokkal szerelők akarnak az Önök lakásába bemenni, hívják a távhőszolgáltató telefonos ügyfélszolgálatát – a 06 1 700 7000-es számon – és ha kiderül, hogy az épületből mások sem hívtak ki FŐTÁV-os szerelőt, ne engedjenek be idegeneket a lakásukba. A FŐTÁV Zrt. egyben kéri a fogyasztókat, hogy akivel ilyen káreset történik, az forduljon a rendőrséghez.

FŐTÁV Zrt.

2017.01.10.

 

 

Újraindult a távhőszolgáltatás Budapesten az I., a II. és a XI. kerületben

A vártnál hamarabb sikerült kijavítani a FŐTÁV Zrt. szakembereinek a Budapest XI. kerület Irinyi József utcában váratlanul meghibásodott távhő-gerincvezetéket, ami a mai szolgáltatás kiesést okozta. A zavar elhárítását 2017.01.04-én 5:00–kor kezdték meg társaságunk munkatársai és 12.00-ra befejezték a fővezeték javítását, ami után megkezdődött vezetékhálózat újratöltése és beüzemelése. A szolgáltatási szünet az I., II. és XI. kerületekben 7884 db lakást, 49 db kommunális, 262 db közületi és 86 egyéb fogyasztót érintett. A hibaelhárítás idején a FŐTÁV Zrt. által ellenőrzött intézményekben és fogyasztóknál csak minimális, jellemzően 1, 1,5 fokos hőmérsékletcsökkenés volt tapasztalható, ahogy arra előzetesen felhívtuk a figyelmet.

A vezetékrendszer feltöltését és beüzemelését követően, legkésőbb 18.00-ra valamennyi fogyasztónál újra meleg lesz a radiátor, és lesz melegvíz szolgáltatás.

A javítás idején a fogyasztók részéről tapasztalt megértő türelemért a FŐTÁV Zrt. ezúton mond köszönetet.

FŐTÁV Zrt.

2017.01.04.

 

Sürgős távvezetéki hibaelhárítás miatt több órás távhőszolgáltatási szünetre kell számítani Budapesten az I., a II. és a XI. kerületben

A FŐTÁV Zrt. XI. kerület Irinyi József utcában futó távhő-gerincvezetéke váratlanul meghibásodott. A zavar elhárítását társaságunknak sürgősen el kell végezni a még nagyobb szolgáltatási szünet megelőzésének érdekében, tekintettel a közelgő jelentős lehűlésre. A FŐTÁV Zrt. munkatársai megkezdték a munkálatok előkészítését. A munkavégzés 2017.01.04-én 5:00–tól előreláthatólag 18:00-ig tart.

A FŐTÁV Zrt. munkatársai megfeszített erővel dolgoznak majd a hiba gyors elhárításán, hogy az ebből származó kényelmetlenség a lehető legrövidebb ideig tartson. A munkavégzés ideje alatt a távhőszolgáltatás sajnos szünetelni fog az I., II. és XI. kerületekben, ami 7884 db lakást, 49 db kommunális, 262 db közületi és 86 egyéb fogyasztót érint. A szolgáltatás kimaradása néhány fokos lehűlést eredményezhet az ingatlanokban, ezért javasoljuk, hogy az érintett intézményekben tartózkodók vigyenek magukkal melegebb ruházatot.

A javítással járó kellemetlenségért szíves megértésüket és türelmüket kérjük. A szolgáltatás kiesés részletei megtalálhatóak az alábbi linken: http://fotav.hu/munkaterkep

FŐTÁV Zrt.

2017.01.03.