Ingatlan bérbeadási pályázat

Ingatlan bérbeadási pályázat

 

A Főtáv Nonprofit Zrt. Üzemeltetési és ingatlangazdálkodási főosztálya „Ingatlan bérbeadási pályázat” tárgyában vagyonhasznosítási eljárást hirdet meg.

A FŐTÁV Nonprofit Zrt. az alábbi budapesti ingatlanokra várja pályázati regisztrációjukat, az ingatlan megjelölésével, mely után a konkrét pályázati kiírás a pályázók részére megküldésre kerül:

  1. XIV. kerület, Nezsider park 12.

Leírás: Az ingatlan 152 m2 hasznos alapterületű épületrész, mely 295 m2-es telken helyezkedik el. A telephely önálló úszótelken elhelyezett üzemépületként és részben önálló kiskereskedelmi üzletként használt épület. Az ingatlan hasznos alapterülete magában foglalja az egykori kiskereskedelmi üzletteret, egy ELMŰ elektromos transzformátort, és az objektum fűtését biztosító hőközponti helyiséget is. Elhelyezkedése alapján alkalmas telephely, cégközpont, vagy más kiskereskedelmi szolgáltatási szerep megvalósítására.

  1. XX. kerület, Baross u. 96-106.

Leírás: A terület egy 11.350 m2-es üres telek ingatlan, melynek egésze, vagy minimum 50% ingatlan része bérelhető. (a Nagysándor József utca tengelyvonalára merőleges osztással) Elhelyezkedése alapján alkalmas tároló, parkoló, vagy más szolgáltatási szerep megvalósítására.

  1. XXI. kerület, Baross u. 1.

Leírás: Az ingatlan 1.874 m2-es telken helyezkedik el, az 1.068 m2 alapterületű épület 396 m2 hasznos alapterületű déli része és az ingatlanhoz tartozó 4 db gépjármű beálló parkoló terület bérelhető. Elhelyezkedése alapján alkalmas telephely, vagy cégközpont, vagy más szolgáltatási szerep megvalósítására.

  1. III. kerület, San Marco u. 55.

Leírás: A telephely 4.450 m2-es használaton kívüli területe bérelhető parkolási szolgáltatás és hozzá kapcsolódó kiegészítő tevékenységek ellátása céljára.

 

Ajánlattevőnek – előzetesen írásban jelezni kell érdeklődését (annak érdekében, hogy a tájékoztatások valamennyi érdeklődő részére megküldhetők legyenek; regisztráció az ingatlanberbeadasipalyazat@fotav.hu email címen). A kérdéseiket is ezen e-mail címen tudják feltenni.

Az ajánlat benyújtásának címe: FŐTÁV Nonprofit Zrt. Beszerzési és Logisztikai Igazgatóság (1116 Budapest, Kalotaszeg u. 31.)

Az ajánlattételi folyamatban történő részvétel az Ajánlattevők számára díjmentes, valamint a dokumentációt az Ajánlatkérő ingyenesen bocsátja rendelkezésre.