Távvezetéki hibaelhárítás Békásmegyeren

KÖZLEMÉNY

Távvezetéki hibaelhárítás Békásmegyeren

Időszakos melegvíz- és fűtésszolgáltatás-kiesésre számíthatnak Budapesten egy III. kerületi távhővezeték javítása kapcsán az érintett körzet fogyasztói.

A FŐTÁV Távhőszolgáltatási Divízió ezúton tájékoztatja ügyfeleit, hogy a III. kerület Pusztakúti úton egy 700 mm átmérőjű, mintegy negyvenöt éves távhővezeték szakaszának, valamint további hálózati elemek cseréjét szükséges elvégezni. Az elhárítás előkészületeit a FŐTÁV szakemberei a hiba észlelését követően haladéktalanul megkezdték annak érdekében, hogy a további esetleges nagyobb üzemzavart elkerüljék.

A hibajavítás 2021.10.12-én, kedden 01:00 órakor kezdődött, és előreláthatólag 2021.10.13-án, szerdán 05:00 óráig be is fejeződik. A FŐTÁV szakemberei megemelt létszámmal és célgép eszközállománnyal fognak a helyszínen munkát végezni, hogy a fogyasztók akár a jelzett időpontnál hamarabb is visszakaphassák a szolgáltatást.

A hibaelhárítás kapcsán a szolgáltatási területen 12078 db lakásban és 196 db vállalati, intézményi fogyasztónál a fűtés- és melegvízszolgáltatás szünetelni fog. A fogyasztók között gyermekintézmények, illetve egészségügyi intézmények is szerepelnek.

Az érintett épületek teljes listája honlapunkon az alábbi linken megtekinthető: http://www.fotav.hu/munkaterkep

A szolgáltatás szüneteléséből adódó esetleges kellemetlenségért az érintett ügyfelek szíves megértését és türelmét kérjük!

Budapest, 2021. október 12.

 

BKM Nonprofit Zrt.

FŐTÁV Távhőszolgáltatási Divízió