Ügyfélszolgálati irodák újranyitása

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a FŐTÁV Zrt. június 4. napjától ismét megnyitotta a személyes ügyfélszolgálati irodáit. Az irodák címe illetve nyitvatartási rendje itt található:

http://www.fotav.hu/lakossagi-ugyfelek/ugyfelszolgalat/ugyintezes-szemelyesen/

A kényelmesebb személyes ügyintézéshez kérjük, válasszák az online időpontfoglalást.

A nem időpontra érkező ügyfeleink esetenként hosszabb várakozási időre számíthatnak. Megértésüket és türelmüket köszönjük. Ügyfeleink és munkatársaink egészségének megóvása érdekében kérjük, hogy az ügyfélszolgálatunk felkeresése esetén használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt, és viseljenek maszkot.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ügyféltérben egyszerre csak a nyitvatartó munkapultok számával megegyező számú ügyfél tartózkodhat! Kérjük, egyedül érkezzenek az ügyintézésre, kísérő személy jelenléte csak indokolt esetben megengedett, egyébként kérjük, hogy a kísérő az irodán kívül várakozzon.

A személyes ügyintézéshez mindenképpen hozza magával azonosító okmányait, a más díjfizetőnk nevében intézkedők pedig a kitöltött és aláírt meghatalmazás nyomtatványt is. A nyomtatvány letölthető a honlapunkról, ami itt található:

http://www.fotav.hu/lakossagi-ugyfelek/letoltheto-nyomtatvanyok/

 

Kérjük továbbá, hogy lázas, beteg állapotban ne keressék fel a személyes ügyfélszolgálati irodánkat, inkább intézzék ügyeiket az online ügyfélszolgálatunkon az alábbi linken:

http://www.fotav.hu/lakossagi-ugyfelek/ugyfelszolgalat/ugyintezes-interneten/

 

Együttműködésüket köszönjük!