Közműegyeztetés

Tisztelt Ügyfeleink!

2017. július 1-jétől a 324/2013. (VIII. 29.) Korm. rendelet (az egységes elektronikus közműnyilvántartásról) szerint, a közműpecsételés megszűnt. Ügyfélszolgálatunkon előzetes egyeztetés alapján továbbra is lehetőség van személyes egyeztetésre.

Elérhetőség: fotav@fotav.hu Címzett: Közműnyilvántartási csoport

Közműnyilatkozat kérés és közműegyeztetés:

Közműnyilatkozat kérésre és közműegyeztetésre 2017.07.01-től kizárólag az E-Közmű rendszeren keresztül van lehetőség Társaságunknál. (324/2013. (VIII. 29.) Korm. rendelet)

Társaságunktól továbbra is van lehetőség kiegészítő közműadat beszerzésre. A megrendelésüket az alábbi elérhetőségeken keresztül igényelhetik:

Elektronikusan: fotav@fotav.hu e-mail címen, vagy levél útján 1116 Budapest Kalotaszeg utca 31. postai címen, vagy 1509 Budapest, Pf. 9

Címzett: Közműnyilvántartási csoport

Kérjük a tárgyban vagy a leírásban tüntessék fel az E-Közmű azonosítót. Az elektronikusan küldött levelükhöz, kérjük PDF formátumban csatolják a kért területről a térképi lehatárolást.

Az adatszolgáltatás csak elektronikus formában kérhető, alapértelmezetten DXF formátumban. Adatszolgáltatásunk csak szakági tartalommal rendelkezik, EOV helyes koordinátákkal!

 

(Frissítve: 2021.12.15.)